Ga mee op reis! (Vakantielezen)

21-07-2022

De Bibliotheek heeft voor de kinderen van groep 3 en 4 een leesprogramma gemaakt. Hierdoor kunnen de leerlingen op een leuke manier blijven lezen. Informatie vanuit de bibliotheek:

Ga mee op reis!
Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider. Met vakantielezen beleef je samen avonturen en ontdek je verhalen. Maar een levend bordspel op de Sprookjeseilanden, ren je rot in Sportmanië of lees het verhaal Monsterkrant van Paul van Loon. In welk land start jouw reis? verzamel alle schatten en maak kans op een tablet. Meld je nu aan!
Uitleg voor ouders:

Vakantielezen is het leesprogramma voor de zomervakantie. Kinderen (en ouders) ontdekken dat je door te lezen kunt reizen naar andere landen. Met vakantielezen kunnen jullie tot en met 4 september aan de slag. Dus ga mee op reis!

• Hoe kan ik aanmelden?
    Dat kan via website: Vakantielezen
  • Hoe werkt Vakantielezen?
    Je gaat op schattenjacht. Door de opdrachten te doen kun je schatten verzamelen. Heb je alle spellen gedaan en de 6 schatten gevonden? Dan maak je kans op een prijs.
  • Speel ik tegen anderen?
    Nee, hierbij draait het om je eigen team. Zo speel je in je eigentempo en maak je zelf de regels. Het gaat om het leesplezier.
  • Op welke apparaten werkt het spel?
    De website is geschikt voor smartphone, tablet en computer. Met je e-mailadres en wachtwoord kun je overal inloggen.
Veel leesplezier!