Sport na schooltijd voor 6 t/m 8 jarigen

30-09-2021
Vanuit Breda Actief organiseren meneer Damian en meneer Jasper samen sport- en spelactiviteiten voor de leeftijdscategorie 6 t/m 8 jaar op het schoolplein van de OBS De Tweesprong (Kapelstraat 15). Kinderen van de drie scholen in de wijk Brabantpark/Heusdenhout zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen. Het is gratis en er zijn geen inschrijvingen nodig!
De sport- en spelactiviteiten zijn elke vrijdag van 15:30 uur t/m 16:30 uur tot aan de kerstvakantie.
U kunt uw kind met een gerust hart achterlaten en aan het eind van de activiteit weer ophalen.
  • De kinderen hoeven niet perse op school te blijven, die kunnen gewoon naar huis. Vanuit daar komen ze naar de activiteit.
  • Wij gaan komende vrijdag(morgen), 1 oktober,  al van start!
Als het regent, gaat de activiteit niet door.

Wij hebben er alvast heel zin in en zien graag de kinderen op de activiteit verschijnen.

Meneer Damian en Meneer Jasper
Breda Actief / OBS De Tweesprong