Schatten van Ouders

10-01-2019
Het Mama-café heeft met CJG bijeenkomsten gepland met zeer interessante inhoud, nl Schatten van Ouders.
Bij Schatten van Ouders sta je stil bij jouw ideeën over opvoeden. Want wat 'goed' is voor jou en je kind, weet jij zelf het beste; elk gezin is immers uniek. Schatten van Ouders geeft daarom geen opvoedadvies of pasklare antwoorden, daar gaan we samen naar op zoek.

Opvoeden, we weten het wel…dat betekent consequent zijn, positief gedrag belonen, grenzen stellen, en vaak lukt dat ook heel aardig. En toch…soms knaagt het als je opeens toch gaat schreeuwen naar je kind, je ongeduldig wordt en je even niet weet wat je met je kind aan moet. En daar heb je echt geen lastige kinderen voor nodig! Je denkt bij jezelf: dit kan toch anders?

Als opvoeder beschik je over een ‘schat’ aan kennis en inzicht waarvan je misschien niet altijd bewust bent. Hierbij gaan we samen aan de slag met opdrachten en het delen van ervaringen die kunnen helpen bij het positiever opvoeden. Het opvoeden van een kind is een boeiende ontdekkingstocht waar je best wel eens voor verrassingen komt te staan.

Gezien het interactieve karakter is het de bedoeling dat je alle vier de bijeenkomsten aanwezig bent. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers en deelname is gratis.

Data:
woensdag 13 maart 09.00 uur
woensdag 27 maart 09.00 uur
woensdag 10 april 09.00 uur
woensdag 17 april 09.00 uur

U kunt zich hier opgeven: Aanmelden